• Denmark
  • UK

Sælg din klassiske bil

Salg, køb og formidling af klassiske biler

Ønsker du at sælge din klassiske bil, men ikke selv ønsker at stå med det praktiske, som fremvisning, mange indkommende telefonopkald, folk som vil prøvekøre og bytte med anden bil eller motorcykel, og som ender ud i at ingen vil købe. Eller måske du bare ikke har haft held endnu med at sælge din klassiske bil. DK Classic Cars giver dig løsningen, når du ønsker at sælge din klassiske bil. Vi er specialiseret i køb, salg og formidling af oldtimers og klassiske biler.

Køb af din klassiske bil

Vi er konstant på udkig efter interessante klassiske biler til at købe.

Hvis du er interesseret i at tilbyde din klassiske bil eller klassiske bilsamling, bedes du udfylde nedenstående formular. Vi vil hurtigst muligt besvare din forespørgsel.
Vi har også vores eget plade- og maleværksted, og køber derfor også ”projekt biler” i dårlig stand til renovering.
Vi fortrækker generelt at du fremsender os så udførligt et foto materiale som muligt, så vi på den måde kan få det rigtige førstegangsindtryk af bilens stand.

Vi sælger din klassiske bil for dig.

Fordele:
1. Ledig plads i din garage.
2. Din klassiske bil vil blive opbevaret sikkert og tørt i vores showroom.
3. Alt du skal gøre er at bringe din bil til os, ingen yderligere besvær. Eventuelt kan vi også afhente bilen hos dig for et gebyr.
4. Din bil vil blive tilbudt/fremvist på markedet på en professionel måde af klassiske bilentusiaster.
5. Købere kan foretage byttehandel med os, hvilket sker i 60% af handlerne.
6. Den administrative proces og det økonomiske forlig varetages af DK Classic Cars.
7. Vigtigst er det, at du vil drage fordel gennem vores omfattende netværk af internationale forretningsforbindelser og reklamer fysisk og online i hele Europa, Amerika og i magasiner i Danmark.

Hvorfor skulle jeg sælge min bil gennem DK Classic Cars, i stedet for at sælge den selv?

Hver klassiske bil er unik. Vi som specialister ved præcis hvordan vi skal fremvise din bil og endnu vigtigere, til hvem. Det kan være at din bil ikke er så populær her i landet, men er det i udlandet. Vi ved alt om dette, takket være vores mange års erfaring som en klassisk bil erhvervsdrivende. Det er velkendt, at salgsprocessen af en klassisk bil kan være lang. Du behøver ikke at bekymre dig om annoncering, salg, kommunikation med mulige købere, irritation af tomme løfter ved vordende købere osv., vi tager os af alt dette! Vi tager også hånd om den økonomiske afregning og håndtering af dokumenter, uden omkostninger. Ved at sælge din klassiske bil gennem DK Classic Cars, er der en 90% chance for at bilen vil blive solgt inden for 6-8 måneder.

Hvordan virker det?

1. Aflever din bil til vores showroom i Langeskov. Eventuelt kan vi også afhente bilen hos dig og få den vasket og poleret (omkostninger er på din regning). Vedlæg enhver historisk dokumenter sammen med bilen.
2. Vi aftaler en pris med dig inden leveringen/afhentning, og underskriver en formidlingsaftale.
3. Din bil vil blive fotograferet og annonceret på vores egen hjemmeside, og på en række internationale salgsportaler & på vores Facebook-side.
4. Når bilen er solgt, vil det aftalte beløb blive overført til din bankkonto.
5. Vi udarbejder alle dokumenter til den nye ejer af bilen, transportere bilen, hvis det ønskes.

 

Klik her, hvis du vil læse om formidling.

 

For at komme i gang:

Ring, SMS, WhatsApp, eller udfyld nedenstående kontakt formular. Afhængig af dit tilbud og pris, kan vi beslutte at købe din bil eller at tage den i formidling.

Ring til os hvis du har spørgsmål.

DK CLASSIC CARS

Tlf : +45 70 23 15 12

SMS/WhatsApp: +45 60 10 15 12

 

Bil

Kontakt


Der kan maks. sendes 3 billeder. Hvis du har mange billeder skal du sende os link til f.eks. dropbox (www.dropbox.com) eller Wetransfer (https://www.wetransfer.com/) hvor du gratis kan dele mange/store filer.