• Denmark
  • UK

LEASING HOS DK CLASSIC CARS

Kontakt os for at få en gratis og uforpligtende snak om hvordan vi kan tilbyde dig en fordelagtig leasing aftale. Vi benytter DK-Kapital, som leasingudbyder, og kan derfor give hurtigt svar/tilbud tilpasset den aktuelle bil. 

Alle vores leasingsbiler bliver lavet med samme omhu som de klassiske biler, de vil til enhver tid blive leveret top klargjorte.

Fordele ved at lease:

1. Skattemæssige fordele for virksomheder.

2. Du betaler blot for bilen, i den aftalte periode.

3. Du ved hvad du månedligt skal betale.

4. Billigere end ved traditionelt bilkøb. 

5. Du skal ikke selv stå for salget, du aflevere blot bilen når leasingperioden er færdig, eller anviser os en køber. 

6. Momsfordel på hvidpladebiler - Det er muligt at få forholdsmæssig fradrag på momen af leasingydelsen (kontakt os for yderligere information)

Privatleasing:

Privatleasing er en form for leje. Man leaser - lejer - bilen, betaler et førstegangsbeløb og derefter et fast beløb pr. måned. Når leasingperioden er slut, leverer man bilen tilbage, og så er det slut. Dermed ingen bekymringer om hvad den brugte bil er værd.

Flexleasing: 

Flexleasing er stort set det samme som privatleasing, men adskiller sig på et afgørende punkt. Når leasingperioden er slut kan man ikke levere bilen tilbage, men er forpligtet til at sælge bilen videre til tredjemand, eller man kan tegne en ny leasingperiode.Flexleasing kan benyttes af både firmaer og private personer. 

Splitleasing: 

Igennem splitleasing er det muligt at benytte din firmabil privat, uden beskatning, såfremt du betaler for egen brug af bilen. Når du benytter bilen privat, bliver der ført kilometerregnskab via en elektronisk GPS baseret kørebog.

Ønsker du information om hvilken leasingmodel der passer dig bedst, så er du velkommen til at kontakte os, så guider vi dig igennem. Du kan her se et eksempel på en leasingaftale på en Audi a4 Avant, ved flexleasing.

Eksempel på leasingaftale: 

Har kan du se et eksempel på leasing af en Audi A4 Avant. 

Audi A4 Avant 2,0 TDI

Førstegangsydelse: kr. 35.000

Max. kørsel pr. år: 35.000 km

Leveringsomkostninger kr. 3.450,00

 

Leasingsydelse i 36 mdr.: kr. 2.639,-/md. Excl. moms 

 

Generelt om leasing: 

 

Hvad kan vi tilbyde? 

 

Momsloven tilgodeser leasing af biler på hvide plader.

Hvis dit firma overvejer at anskaffe en bil på hvide plader til brug for dig, eller en anden medarbejder, skal du være opmærksom på at der ligger momsmæssig fordel ved at lease bilen, frem for at købe den. 

Hvis du køber en bil på hvide plader, har du intet fradrag for momsen på købesummen. Det gælder uanset, om du også bruger bilen til erhvervsmæssigt kørsel. Hvis du derimod leaser bilen, har du ifølge momsloven ret til at fratrække en del af momsen på leasingydelsen. Af nedenstående skema fremgår, hvor meget du maksimalt kan trække fra.  

 

Antal år efter første registrering  Årligt momsfradrag 
Optil 3 år  6 Procent af registreringsafgiften 
Over 3 år  3 procent af registreringsafgiften 

 

Betingelserne for at du kan få momsfradrag på leasingydelsen er: 

  • At leasingperioden løber over mindst 6 måneder. 
  • At mindst 10 procent af kørslen i bilen er erhvervsmæssig. 

Flexleasing: 

Fordelen ved flexleasing er, at leasingfirmaet kun skal betale en vis procentdel af registreringafgiften samt en rente af ej betalt afgift løbende. På den måde kan leasingydelsen blive langt billigere. Flexleasing kan benyttes af firmaer og private personer. 

 

Måned efter første registrering 

Betaling af registreringsafgift per måned 

0-3  2 procent 
4-36  En procent 
37 og derover  En halv procent 

 

Kontakt os